Nacka akupunktur och naprapatklinik NACKA AKUPUNKTUR OCH NAPRAPATKLINIK
 • All behandling föregås av en undersökning

  Fasciabehandling

 • Akupunktur

  Akupunktur är en del
  av den traditionella
  kinesiska medicinen.

 • Välkommen till

  Nacka Akupunktur och Naprapatklinik

 • All behandling föregås av en undersökning

  Naprapati

 • Våra behandlingar

  Migrän, allergi, sömnstörning, bihålebesvär, huvudvärk, yrsel återkommande urinvägsbesvär, mag- och tarmbesvär, rökavvänjning, smärta i samband med mens, öronsus, trötthet, depressioner, astma, viktproblem, klimakteriebesvär och ryggsmärtor.

 • Kraniosakral Terapi

Fasciabehandling

Fasciabehandling

Ny forskning om fascia visar att fascia är numera kroppens största organ, ett system utan början och slut som sammankopplar kommunikation och interaktion mellan olika delar av kroppen.

Mha Atlasbalans unika maskin som vibrerar/oscillerar mellan 1-12Hz skapar

 • ÖKAT FLÖDE 3-12ggr : Stimulerar till mikrocirkulation, återställer vätskebalansen, ökar utbyte av näringsämnen och slaggutförsel. Självläkning
 • AVSLAPPNING /RÖRLIGHET: Får fascian att slappna av. Sammanklistrad fascia skakas loss och ökar glidförmågan
 • SMÄRTLINDRING: smärtreceptorer sitter i fascian och stimuleras av de oscillerande vibrationerna =stor effekt utan att det gör ont.
 • HORMONELLA SYSTEMET får ett bättre flöde

Fascian utgör av 20% av din kroppsvikt.

Fascian består av olika lager som glider mot varandra. Hyaluronsyra är dess smörjmedel. Det bildas vid tryck och rörelse.

I fascian går nervsignalen med 1250m/s i en muskel 10-50m/s. Nerverna styr allt i kroppen hjärta, hjärna, njure, lever, muskler osv.

Facian fungerar som en svamp, suger upp och trycker iväg ca 7 l vatten i ett ständigt flöde. Blir det stopp så blir vattnet snabbt otjänligt.

-Vattnet hjälper till att hålla kroppen ren, det hjälper kroppen att läka om flöde finns.

-Om fascian styvnar på ett ställe exempelvis pga slag , vi rör oss för lite, dålig hållning eller för lite vatten, så kan symtomen visa sig på något annat ställe i kroppen.

DJUPVÅGSBEHANDLING ger både tryck och rörelse i ett som går genom hela muskeln och tar alla lager av fascia / bindvävslager.

Man har sett att fascian är ett nätverk utan början och slut så jobbar jag exempelvis på ena vaden så kommer jag att påverka precis alla celler i kroppen ända in i cellkärnan i t ex lever, njure, öga, prostata, bukspottskörteln, urinblåsa. I hela kroppen sker en effekt och påverkan.

Djupvågsbehandling är ett bra sätt att hålla ett fritt flöde i kroppen och därmed underlätta till självläkning.

© Nacka Akupunktur, All Rights Reserved