Nacka akupunktur och naprapatklinik NACKA AKUPUNKTUR OCH NAPRAPATKLINIK
 • All behandling föregås av en undersökning

  Lymfmassage

 • Akupunktur

  Akupunktur är en del
  av den traditionella
  kinesiska medicinen.

 • Välkommen till

  Nacka Akupunktur och Naprapatklinik

 • All behandling föregås av en undersökning

  Naprapati

 • Våra behandlingar

  Migrän, allergi, sömnstörning, bihålebesvär, huvudvärk, yrsel återkommande urinvägsbesvär, mag- och tarmbesvär, rökavvänjning, smärta i samband med mens, öronsus, trötthet, depressioner, astma, viktproblem, klimakteriebesvär och ryggsmärtor.

 • Kraniosakral Terapi

Lymfmassage

Lymfmassage är en av de viktigaste metoderna för minskning av svullnad. Med hjälp av lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet och kroppen börjar transportera bort överskottsvätska och slaggprodukter. Vid vissa problemområden ex ärrvävnad används djupare grepp och även silikonkoppor för att lösa upp stopp och ärrvävnad som annars orsakar att slagg och överskottsvätska blir kvar i kroppen.

Orsaken till ett icke fungerande lymfsystem kan orsakas av stress, operationer , vaccinationsärr , gamla skador, hormonella obalanser, borttagning av lymfkörtlar , kost och mediciner som inte kroppen kan rensa bort.

Detta är en snäll behandlings metod som passar alla men speciellt bra för dem som har någon typ av svullnad i kroppen, trötthetssyndrom, fibromyalgi, svårt att gå ned i vikt, bra efter operation , allmän känsla av att vara svullen och restless-legs.

© Nacka Akupunktur, All Rights Reserved