Nacka akupunktur och naprapatklinik NACKA AKUPUNKTUR OCH NAPRAPATKLINIK
 • All behandling föregås av en undersökning

  Naprapati

 • Välkommen till

  Nacka Akupunktur och Naprapatklinik

 • Våra behandlingar

  Migrän, allergi, sömnstörning, bihålebesvär, huvudvärk, yrsel återkommande urinvägsbesvär, mag- och tarmbesvär, rökavvänjning, smärta i samband med mens, öronsus, trötthet, depressioner, astma, viktproblem, klimakteriebesvär och ryggsmärtor.

 • Kraniosakral Terapi

 • Akupunktur

  Akupunktur är en del
  av den traditionella
  kinesiska medicinen.

Naprapati

Naprapati är ett behandlingssystem som bygger på manuell medicin. Med detta menas att naprapaten med hjälp av sina egna händer, undersöker och behandlar störningar i patientens rörelseapparat.

Behandlingsmetoden introducerades i Sverige 1970 och själva ordet naprapati kan fritt översättas med att korrigera orsakerna till lidande.

Det är främst besvär i rygg, nacke, leder och muskler som behandlas och det är naprapatens uppgift att lokalisera störningarna, tänja ut vävnaderna och återställa den normala funktionen.

Idealet är normal rörlighet i alla leder samt en symmetrisk och riktig kroppshållning.

All behandling föregås av en undersökning där patientens tidigare sjukdomshistoria och levnadsvanor efterfrågas liksom att patientens muskelstyrka, hållning, neurologiska reaktioner, smärta dokumenteras. Även råd för fortsatt egenvård kan ges.

© Nacka Akupunktur, All Rights Reserved